expositie ruimte te huur

 

 

Oproep voor

kunstenaars en kunsthandelaren.

Unieke expositie formule !!!

In het kunstenaarsdorp Bergen (nh) opende ik op 1 mei 2014, op A1 locatie, een schitterende Gallery & artcafé. Ruim 150 m² is  ingericht als galerie waar mijn huiscollectie  wordt geëxposeerd. Het betreft hier o.a. werken van de Bergense school, Cobra en nog veel meer exclusieve kunst.      

Uw werk kan met dit hoogstaande niveau mee liften. In het souterrain, van
ook ruim 200 m², is het hele jaar een doorlopende kunstbeurs.  Met in totaal meer dan 400 m² expositie ruimte is de gallery het één grote “snoepkraam” van kunst.
U  kunt per maand, tegen hele gunstige voorwaarden, wand huren om uw werken aan de man te brengen. De gallery draagt verder de zorg van marketing, verkoop en ontvangst gasten. Bovendien  rekenen we bij verkoop slechts 10% provisie. U hoeft alleen maar uw kunst op te hangen en aan te vullen bij verkoop. Het is een unieke formule om uw werk onder de aandacht van kunstminnend Nederland te brengen.

Bergen heeft  jaarlijks meer dan 1 miljoen overnachtingen en   bijna 2,5 miljoen dagtoeristen die Bergen bezoeken. Mede omdat het bekend staat om zijn kunst(enaars).

De huurprijs per maand van 1 unit is €295,-. excl. btw. Bij 3 maanden huur betaald u € 245,- Excl btw per maand. Verkoop provisie is 10 % excl. btw. U krijgt hiervoor 9 strekkende meter wand ter beschikking. Een unit is ook heel geschikt  voor één schilder en één beeldhouwer om de ruimte en de kosten samen te delen.

                     

Voor reserveren en of info: 06 51 52 72 43

Plein 7 Bergen (nh) www.rogierjonk.nl

 

.
 

 

foto`s van de expositie ruimtes in Rogier Jonk gallery & artcafé.